Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

22.02.2012

Konserttikiertue maaliskuussa - Topin muisto kulkee mukana

 Keikkalavojen kestosuosikki Agents lähtee solistinsa Vesa Haajan kera harvinaiselle konserttikiertueelle maaliskuussa.

Pääsääntöisesti vain tanssipaikoissa ja ravintoloissa esiintyvä Agentsnähdään suurilla konserttilavoilla neljällä paikkakunnalla maaliskuun alussa. Konsertit pidetään Helsingin Savoy-teatterissa (7.3.), Lahden Sibeliustalossa (9.3), Porin Promenadikeskuksessa (10.3.) ja Hämeenlinnan Verkatehtaalla (11.3.). Liput maksavat 32 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupalveluun ja Menolippuun keskiviikkona 14. joulukuuta.

– Konserttien ohjelmistosta pyritään kokoamaan katsanto koko 30-vuotiseen historiaamme, vaikka pääpaino onkin uudessa materiaalissamme, toteaaAgentsin keulahahmo Esa Pulliainen.

– Normaalisti teemme 75 minuutin keikkoja ”halolla päähän ja näkemiin” -tyyliin, mutta konserteissa voimme tuoda eri osa-alueitamme esille laajemmin ja monipuolisemmin, Pulliainen jatkaa.

Agentsin edesmenneen solistin Topi Sorsakosken muisto on vahvasti läsnä yhtyeen tulevalla kiertueella.

– Olen yhä siipi maassa siitä, mitä on tapahtunut. Asiasta ylipääseminen vie vielä paljon aikaa, Esa Pulliainen toteaa.

Agentsin nykyinen solisti Vesa Haaja pääsee näyttämään konserteissa taitojaan rokkilaulajana mutta myös Agentsin ikivihreiden balladien tulkitsijana.

– Minulla on ollut jo ennen Agentsia takanani lähes 30-vuotinen ura eri rock yhtyeissä. En ollenkaan karsasta hitaita biisejä. Ne ovat yhtälailla lähellä sydäntäni, mutta tekniikkani puree enemmän duurin puolelle ja erityisesti rokkiin, Haaja kertoo.

Esa Pulliainen toteaa Haajan istuvan erinomaisesti yhtyeen nykylinjaan.

– Agents on siirtynyt pois iskelmästä ja slaavilaisesta mollikaihosta kohti nopeampaa rokkaavaa menoa. Nykyinen Agents on duuribändi, joka svengaa, sihisee ja sähisee, Pulliainen kuvailee.

– Jos ei ole ikinä Agentsia nähnyt, niin sitä ei kannata kenellekään tunnustaa, vaan tulla jo yleissivistyksenkin kannalta katsomaan meitä, Vesa Haaja sanoo.

Katso konserttikiertue / Teaser

[Etusivulle | Kaikki uutiset]