Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

22.09.2011

Uusi single Onnen siteet

Onnen siteet on kesäkuussa ilmestyneen Go Go –albumin uusi single. Se jaetaan radioille ensi viikolla. Aikaisempien sinkkujen Kello käy ja Ei aikaakaan go-go –musiikin innoittamiin sovituksiin verrattuna Onnen siteet soi perinteisen agentsmaisesti. Vesa Haajan taituruutta kuvastaa se, miten helpolta hänen laulunsa tässäkin biisissä kuulostaa, vaikka mies laulaa paljon matalammalta kuin kaksi ensimmäistä singleä.

Haaja kertoo, että Onnen siteet oli ensimmäisiä kappaleita, mitä Agents alkoi treenata uudella kokoonpanolla keikkaohjelmistoon vuonna 2008. Biisi onkin tullut Agents-käyttöön Vesan kautta, sillä hänen johtamansa Whistle Bait -yhtye on tehnyt yhteistyötäTimo Jämsenin kanssa. Jämsen on mies, joka on levyttänyt Onnen siteet ensimmäisenä suomeksi vuonna 1960.

Onnen siteet -kappaleen alkuperäisversio Fame And Fortune on tullut tunnetuksiElviksen esittämänä. Sen on säveltänyt ja sanoittanut kaksikko Benjamin Weisman ja Fred Wise. Suomenkieliset sanat kappaleeseen on tehnyt Kari Tuomisaari.

[Etusivulle | Kaikki uutiset]