Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

01.08.2011

Uusi single Ei aikaakaan

 Vesa Haajan suomeksi sanoittama Ei aikaakaan (Our Day Will Come) on toinen single kesäkuussa julkaistulta ja jo kultaa myyneeltä Agents & Vesa Haajan Go Go –albumilta. “Visuaali-sesta näkökulmasta gogo-meininki kuvastaa minihameita, värivaloja, Martini-laseja, ilmapalloja ja saippuakuplia”, hymyilee Haaja ja jatkaa: “Musiikillamme haluamme vaalia tätä unohduksiin painunutta musiikkiperinnettä.” (Keskisuomalainen 17.06.11 Petri Tuunainen)

Ei aikaakaan -kappaleen Agents-versio ammentaa suoraan tästä 60-luvun riehakkaasta musiikkityylistä. Kappaleen hittiversion teki Ruby & The Romantics vuonna 1963. Kun Vesa ehdotti kappaleen nostamista Agents-käsittelyyn, totesi bändi, että “onhan tätä jo pyöritelty”. Lopullisen Agents-versionsa kappale löysi gogo-mallisena.

Ei aikaakaan soi jo Iskelmäradion taajuudella, useissa radioissa kuulee vielä myös ykkössingleä Kello käy. Radio Suomi on poiminut soittolistalleen Haaveissain-kappaleen, johon Haaja on kirjoittanut sanat yhdessä Jukka Itkosen kanssa. Lisää tarinoita albumin ympäriltä esim. Radio Helsingin Njassan Vesa Haaja –haastattelussa http://server1.radiohelsinki.fi/20110623_valiojoukko.mp3

[Etusivulle | Kaikki uutiset]