Topi Sorsakoski & Agents


Uutiset

04.09.2014

Sound On Sound huomenna kaupoissa

Perjantaina 5.9. julkaistavalle Sound On Sound-albumille kappaleet löytyivät Esa Pulliaisen ja Vesa Haajan levyhyllyistä. Kaksitoista biisiä sisältävällä pitkäsoitolla pääosassa ovat suomenkieliset laulut. Mausteena on kaksi englanniksi laulettua biisiä. Albumi on nauhoitettu Hitsville #3 -studiossa.

Sound On Soundia on työstetty pitkään, välillä on pidetty pitkiäkin taukoja. “Käännösbiiseissä lupa-asiat aiheuttavat aina yllätyksiä, joihin pitää mukautua”, toteaa Haaja.

Vesa Haaja on tehnyt suomenkieliset sanat neljään kappaleeseen: Salaiset sanat, Öisin valvon, Kuivaan kyyneleet ja Syytön vai syyllinen. “Kuuntelen paljon vanhaa suomenkielistä kamaa ja teksteistäni kuulee sen. Suomenkielisessä versiossa pyrin myös myötäilemään alkuperäiskielen tarinaa”, sanoo Haaja ja paljastaa samalla, että useimmat kiireisen miehen sanoituksista syntyvät keikka-autossa.

Uudelta levyltä on julkaistu kaksi singleä, En luota suudelmiin syksyllä 2013 ja Yksin sinun kesäkuussa. Juuri ennen albumin ilmestymistä radiolle jaettiin kolmas single Sen voi vain aavistaa. Single julkaistaan vain digitaalisesti albumin julkaisupäivänä 5.9.2014

Albumin kansista vastaa jälleen Studio Super 8:n Jussi Karjalainen, josta lisää infoa täällä. Äänitys, miksaus ja tuotanto ovat C-studion Esa Pulliaisen & Toni Liimatan. Albumi on masteroitu Jaakko Viitalähteen Virtalähde Analog Audiossa, kuten aiemmatkin Agents-levyt.

[Etusivulle | Kaikki uutiset]